Pandenbank
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Wie heeft er ruimte voor onze creativiteit?

Omschrijving

Om het Over De Top festival vernieuwend en sfeervol aan te kleden, bouwen wij elk jaar diverse nieuwe aankleding. Wij hebben er bewust voor gekozen om deze materialen niet te huren maar zelf aan te schaffen. Ten eerste omdat wij het fantastisch vinden om te met ons allen en de vrijwilligers te klussen. Maar daarnaast zien wij het ook als investering, het is immers meerder jaren te gebruiken.
Het nadeel van al onze creatieve uitspattingen is dat wij inmiddels geen opslag ruimte meer hebben. Ieder heeft zijn/haar zolder vol staan en zelfs onze twee aangeschafte zeecontainers staan inmiddels zo goed als vol.

Onze missie is om op zeer korte termijn een extra zeecontainer of opslagruimte te zoeken. Het liefst in Lichtenvoorde zodat ieder van ons er makkelijk bij kan.
Daarnaast zijn we ook per direct op zoek naar een locatie waar de twee (we hopen straks drie) zeecontainers kunnen staan. Momenteel staan deze opgeslagen bij iemand in Zieuwent naast het huis. Na een paar jaar, is het een keer mooi geweest voor deze mensen en zoeken we een nieuwe plek. Wellicht dat er ergens in Lichtenvoorde een terrein hiervoor beschikbaar is?

Match informatie

Aanvraagdatum 22-05-2015